CENTRUM WALZEL - mezimestí / est. 1852

+420 702 208 528

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

ČEKO IMPORT a.s.
IČ: 25284924
Sídlo: Klášterní 3, 55001 Broumov
Kontaktní e-mail: info@cekoimport.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • ČEKO IMPORT a.s. (IČ 25284924, se sídlem Klášterní 3, 55001 Broumov), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25. 5. 2018.

Potřebujete poradit nebo chcete více informací?

+420 702 208 528

info@walzel.cz

Používáme cookies ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.

SOUHLASÍM